View Single Post
  #2815 (permalink)  
Vechi 25 mar 2011, 09:24:53
david's Avatar
david david este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: Barlad, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Alimentație sănătoasă la ore fixe !!
Date: 165cm, 73.2kg
Mesaje: 5.231
Aprecieri acordate: 4.973
Am fost apreciat(a) de 1.685 ori in 437 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08

Citat:
Anterior postat de somnorica Vezi mesajul
Ieri am stat iar in parc cu plozii, si am mancat haotic. De pranz nu am prea avut timp, si de la 2 la 7,30 am fost plecata in parc. Chestia la mine este ca stiu cand plec, dar nu si cand ajung acasa. Pentru copil am fructe, biscuiti, apa. Pentru mine am doar apa si un mar, pe care l-au mancat ratele si pestii. Asa ca, la 8,30 aseara am bagat 2 cartofi mici cu carnat de casa si muraturi.
As vrea sa fiu mai constiincioasa in privinta meselor. As vrea sa pot veni sa va spun ca am reusit sa am 3 mese regulate si sanatoase, si 2 gustari.

Ma duc sa hranesc fomistul. Cica, vrea ciocolata la micul dejun.

Va sarut.
Draga mea te simt foarte agitata si stresata,nu inteleg de ce ,ar trebui sa-ti faci un pic ordine si disciplina in ganduri si in alimentatie ,in primul rand "plozii"cum le spui tu ,sunt copiii tai si trebuie sa le acorzi toata atentia ,te cred ca este greu ca si eu am doi copii si de luni pana vineri am singura grija de ei ,curatenie ,mancare ,teme cu Bia ,concursuri ,stres ca sotul e pe drumuri zilnic face sute de kilometri si e riscant ,dar sunt optimista si vesela .Cand am intrat aici ,multe dintre fete stiu ce fel de eram si aici mi-am gasit curajul si increderea in mine ,pot spune ca m-am schimbat si sunt bucuroasa ca am gasit prietene adevarateLe pup pe toateEu cand sunt plecata imi iau in geanta batoane Fibrobar,incearca si tu ,inlocuiesc o masa si bea apa dupa.Pupsi sper ca nu te-am suparat,o zi buna
david, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2147 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1630 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]