Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #2828 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 08:05:56
MIRUTZA's Avatar
MIRUTZA MIRUTZA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 mai 2010
Locaţie: Sfantu Gheorghe, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan, consolidare
Date: 159cm, 56.9kg
Mesaje: 3.047
Aprecieri acordate: 707
Am fost apreciat(a) de 890 ori in 422 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Mesaj pentru Slabuta:
Neata! Sunt fffff.dezamagita...azi era MAREA ZI DE CANTARIRE....si am avut un soc.....neplacut. Cantarul meu arata 67.7...am crezut ca s-a stricat....dar... m-am cantarit pe cantarul mamei mele si arata la fel..

Nu pot intelege ce am gresit.Ieri am papat la pranz salata bulgareasca, aseara ultima masa am papat-o la 6 (tocanita de ciuperci cu mamaliguta) si apoi am asteptat dimineata ca sa...ma cantaresc.

De mancat mananc cat pot eu de sanatos, nu mai pap cartofi,orez, dulciuri....fac sport, pap fructe...si totusi dupa 22 zile...cantarul meu nu arata nimik imbucurator...parca ar fi luat-o razna.

Stiu ca poate se vor gasi fete care sa dea vina pe aia sau ailalta de la mine din meniu, dar fata de luna trecuta, am avut mult mai multa grija la ce am mancat.Inclusiv luni,sotul meu papa spaghete bologneze( facute de mine) si eu papam spanac sau ieri el papa iarasi paste( care sunt preferatele mele) si eu papam tocanita de ciuperci cu mamaliguta!



Orice sfat sau incurajare e binevenita!!!!
MIRUTZA, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MIRUTZA, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1875 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 842 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de MIRUTZA; 23 iun 2010 at 08:09:02.
Răspuns cu citat