View Single Post
  #2839 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 11:10:03
bursucica's Avatar
bursucica bursucica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 08 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: weight watchers
Date: 165cm, 68.7kg
Mesaje: 418
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de lucretia184 Vezi mesajul
Draga mea, o febra de la dinti nu e grava, daca nu plage nici nu cred ca trebuie sa-i dai Nurofen. Aici cel putin doctorita mi-a zis cand era Sara mai micuta ca nu trebuie sa ma alarmaz daca febra (in general) nu urca de 38,5°C. la un copil mici cica e ok.

Bun, nu zic ca e cel mai bun sfat in masura dar eu m-am ghidat in general dupa el. Cel mai grav e sa nu aiba dureri si sa planga. Mai tin minte, ca aveam ceva jucarie din plastic cu ceva lichid in el, care-l puneam la frigider, si ii dadeam sa-m rontaie ca sa ii se mai calmeze durerile si inflamatiile.

Io te pup, stiu ca esti o mamica buna care face ce trebuie pentru puiutul ei, instinctul matern este extraordinar, de cate ori ma ascultam pe mine, de atatea ori am avut dreptate.

pupici la aia mica
Lucre, nici eu nu ma agit fara rost; vorba ta, instictul matern face mult, n-ai crede pana nu il ai. Si eu simt ca nu e nimic grav, de aceea nu prea ma ambalez fara rost; daca era infectie cred ca facea febra non-stop, plus ca era indispusa.

Cu jucariile astea de dentitie ce sa iti zic; are o gramada, dar nici nu le baga in seama; tot telecomanda e cea mai buna ( cand o prinde! )
bursucica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2070 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1553 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1037 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat