View Single Post
  #2845 (permalink)  
Vechi 16 apr 2013, 09:21:13
fairydelysid's Avatar
fairydelysid fairydelysid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 60kg
Mesaje: 188
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 3)

oF, nu stiu ce se intampla dar nu s-au postat mesajele mele din ultimele 2 zile
Andreea,nu te hazarda cu produsele "bio" de la noi , mai ales legume si fructe, e o capcana destul de primejdioasa ... Am avut si eu o perioada la inceputul dietei cand foloseam si dadeam fr fr fr multi bani spre ex la magazinul bio de langa casa mea rosii costa 40lei kg!!,dovleceii 60lei!! si nu am vazut nicio imbunatatire evidenta in organismul inafara de kg pierdute care oricum s-au dus cu sau fara bio.Prefer sa merg la piata la batranele/batranei cand pot dar m-am lecuit cu cele bio . Spre ex orez salbatic 40lei 300gr iar in orice supermarket gasesti la 20 lejer tot salbatic.
Am citit despre keto de cand ai scris , eu am inteles ca ar fi vb totusi de mai multa proteina si grasimi , ceea ce ma face sa inteleg ca e mai mult spre Atkins decat spre Sb,iar starea de ketoza in care intra organismul fortandu-l sa foloseasca grasimea preponderent in arderi e una fr periculoasa.Din cate stiu Dr Atkins din cauza asta a murit.Bine,vorbim aici de zeci de ani de dieta nu de cateva luni.Am vazut ca are rezultate fr bune dar inca sunt suspecta asupra unei eficiente pe termen lung.
Raman cu Sb sus si tare mai ales ca ma uit la mine ca am reusit in o sapt de Sb1 sa dau jos aproape tot ce am acumulat in atatea luni de iarna cu mancare nesanatoasa , bineinteles nu m-am intors la regimul de dinainte dar nu am fost nici pe departe cuminte,reintrodusesem pastele cu sos alb,mancatul dupa 9-10 seara si nicidecum sanatos...
Totul tine de echilibru si de clickul ala care tb sa se produca in noi ca sa ne dea puterea sa mergem mai departe. Stiu ca e fr greu,dar cateodata cu vointa functioneaza.Eu am fix langa casa 2 patiserii deschise pana la 2-3 noaptea iar in drumul spre atelier inca 2 cofetarii si 1 patiserie , nu mai spun de French Bakery ... Dar cateodata cand zici ca e de ajuns si te montezi intr-o directie chiar merge.
sper sa se posteze mesajul asta ...
fairydelysid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1568 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1051 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat