View Single Post
  #286 (permalink)  
Vechi 08 nov 2011, 16:58:50
magdaT's Avatar
magdaT magdaT este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 oct 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Aspir catre un stil de viata sanatos.
Date: 168cm, 76kg
Mesaje: 134
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de clemen27 Vezi mesajul
eu ma bucur ca te simti bine, dar chiar si asa, compotul de mere si supa de pui, fie ea si cu putina carne, tot nu e o dieta sanatoasa.
cat despre vitamine sunt 2 tipuri de vitamine.unele care se pastreaza prin tratament termic, altele nu.plus ca mai avem nevoie si de surse de calciu din lactate , de fibre din legume crude.
eu cred ca o dieta care cuprinde o gama larga de alimente, inclusiv in stare cruda, dar combinate in asa fel incat sa ai un raport destul de bun intre numarul de calorii si nutrientii oferiti organismului e cea mai indicata.
eu zic ca o operatie pe coloana este o incercare dificila, dar de obicei organismul nostru are nevoie de anumite resurse ca sa isi revina dintr-o asemenea incercare, de aceea eu cred ca nu e bine doar sa slabim cu orice pret, ci sa avem si cu ce sa ne recuperam dupa operatie.
cat despre sport eu am decis sa fac start walking inafara de mers pe jos intre 2 si 5km 5 zile pe saptamana(sunt cam ruginita si nu ma incumet la altele).dar am inteles ca e indicat sa facem sport cu cate o zi de pauza intre, deoarece organismul o sa se gandeasca ca il asteapta suprasolicitare si o sa isi faca rezerve, iar rezultatul la cantar nu va mai fi cel scontat

si cand ma gandesc ca azi incerca sa ma convinga cineva ca e super buna o dieta doar cu mere crude si suc de mere timp de o saptamana (sau doua)
iti vine sa ii iei la pumni pe astia care fac pe desteptii, doar fiindca au facut experimente pe ei.

by the way, felicitari pe mersul pe jos. eu nu prea reusesc din pacate.
magdaT, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1213 kcal/zi. Pentru a slăbi 3,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 956 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat