View Single Post
  #2863 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 15:59:23
bursucica's Avatar
bursucica bursucica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 08 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Dieta: weight watchers
Date: 165cm, 68.7kg
Mesaje: 418
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de Luckycoin Vezi mesajul
Desi in general decurge fara simptomatologie clinica, chiar si copiilor sanatosi eruptia dintinlor le poate determina: stare usoara de agitatie, hipeersalivatie, congestia mucoasei, puruit gingival la locul eruptiei dentare. In schimb daca se insoteste de convulsii, tulburari digestive sau respiratorii,febra foarte mare se impune consultul medicului pediatru. Si un stomatolog care a predat la noi in anul 2 ne tot spunea sa avem grija sa le dam copiilor nostri fluor. El a spus ca nu a avut probleme cu copii lui desi au deja 14 ani.(fara nici o cariuta).Desigur pentru fluor trebuie sa mergeti la un consult stomatologic cu copilasii.
Ia uite, cred ca avem printre noi o studenta la medicina, sau ma insel eu? Felicitari oricum ptr orice urmezi si orice vrei sa devii. Ma bucur cand mai vad ca in ziua de azi mai gasim printre noi tinerii cu capul meu umeri asa cum esti tu si Itssy; mandrii sunt parintii vostri!

O sa ma interesez si eu despre acest fluor de care spui, saru'mana ptr pont. Din pacate la noi, ca si genetica, eu stau ffff prost la capitolul dantura; iar sotul fffff bine Sper din toata inima ca fii-mea sa il mosteneasca pe taica-sau!
bursucica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2078 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1561 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1045 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat