View Single Post
  #2887 (permalink)  
Vechi 08 oct 2010, 11:45:50
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de LoLy Vezi mesajul
Buna dimineata!!!
La noi e vreme urata,mohorata-ploua! asa ca de buna dimineata ne strica cheful,dar ce sa facem?!
Crissa si Ame,stiu ca nu e bine si sa stiti ca nu am facut-o intentionat (pur si simplu atatea am avut de facut ca nu am apucat sa mananc,adica am si uitat,doar seara cand trebuia sa pregat cina si ma gandeam ce sa mananc,in acel moment am realizat ca eu de fapt nu prea am mancat si am zis hai sa vad de curiozitate cate calorii sunt,dar oricum am remediat aseara si sa stiti ca am ramas si eu uimita,insa am tras linie:asa ca de azi-o noua zi si mai multa atentie acordata mie insami mai ales ca ieri am avut la medicul de fam tansiunea normala pt prima data dupa 6 luni de dieta si medicamente si acesta ma va stimula sa fiu cuminte
Loly eu am luat mesajele in ordine inversa!
Ai vazut ca ai fost cuminte si tensiunea s-a reglat? Acum ca sa treci cu bine hopul, tre sa te mai straduiesti putin, fa-ti o oarecare ordine si mai ai vreo 2 luni, asa ca astept sa misti tickerul ala enervant al tau!
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]