View Single Post
  #2897 (permalink)  
Vechi 08 oct 2010, 13:39:23
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Fetelor,
vreau sa va spun despre ceva ce mi s-a intamplat ieri, m-a alarmat, dar nu pot sa-mi explic despre ce este vorba.
Eram prin casa, nu facusem mult efort fizic si trecand prin fata oglinzii vad ceva ciudat. Initial nu am bagat de seama, dar apoi, intorcandu-ma si privind mai bine am observat ca imi erau buzele vinete... dar foarte vinete...Au revenit la normal dupa putin timp, dar recunosc, m-am speriat destul de multicel mai ales ca deja toata familia imi prevesteste o cadere, ceva... din cauza ca as fi prea slaba, slabita chipurile si din cauza ca as avea si sistemul imunitar slabit.
Aveti ideea ce a putut fi sau vreo explicatie...
Ti se intampla asta pt ca mananci prea putin. Eu nu stiu daca iti calculezi caloriile, dar sigur esti sub 1000. Pe deasupra faci si sport. Tot documentandu-ma despre anorexie am aflat ca anorexic nu e doar cel care mananca extrem de putin, ci si persoanele obsedate de propria imagine, care tot timpul se vad grase (chiar daca li se vad oasele) si care pt a slabi fac sport in exces. Eu am vrut sa iti spun si acum cateva zile, dar nu am vrut sa te supar. Si nici acum nu stiu daca fac bine. Dar cred ca ai tendinte anorexice. Tu, desi esti la mentinere, mananci extrem de putin. Din cate imi aduc eu aminte cand erai in tara, faceai cel putin o ora de sport zilnic, am vazut de multe ori si zile cu 2 ore. Cu toate ca nu mai ai nevoie de atat de mult efort fizic. Am impresia ca tu nu vezi cat de slaba esti. Si de aceea tot incerci sa mai scazi.
Daca te-am deranjat cu ce am scris te rog sa ma ierti, nu asta a fost intentia mea. As vrea doar sa ai grija, sa fii multumita tu cu felul in care arati si sa nu cazi in vreo boala.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]