Subiect: Slabute din Iasi
View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 21 iun 2010, 20:28:39
Ralluuk's Avatar
Ralluuk Ralluuk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 45
Dieta: mananc putin si des si ceai de slabit
Date: 168cm, 81kg
Mesaje: 190
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: slabute din iasi

Citat:
Anterior postat de Irina Costas Vezi mesajul
Buna Raluk!
Cum e cura cu tarate de grau?
Refereitor la dieta,eu nu pot tine o dieta stricta ca e foarte frustrant iar cand ma lasa ambitia dau iama,si cat dau in cateva zile de disociata,pun in 2 zile mancand normal,asa ca prefer sa manac ce-mi pofteste sufletelul,de obicei daca mi-e pofta de ceva cu indice caloric mare manac dimineata,dup-amiaza ceva cu cont caloric mai mic si seara de obicei un iaur sau fructe si asa reusesc sa mai dau si ceva jos,dar sa nu privez organismul de absolut nimic.
O zi bunaaa!!1

Buna Irina. Sunt 2 cure cu tarate: 1 pui o lingura de tarate intr-o cana cu apa si lasi peste noapte si bei dimineata pe stomacul gol si 2 o lingura de tarate cu apa si miere dimineata si concomitent cate o lingura de tarate in orice mancare. Eu o folosesc pe a 2a mai putin cana cu tarate, miere si apa pt k nu-mi place asa. Prefer sa pun drept condiment la fiecare mancare cate o lingura de tarate macinata. E f bun. Am gasit si eu pe internet ,stiam de tarate k ii ff buna pt constipatie, dar se pare kk ii buna si la slabit atata vreme cat consumi 3 -6 prize pe zi. 2 linguri ingrasa , mai multe ajuta la slabit. Probabil k e adevarat pt k ofera senzatie de satietate si nu poti manca mancare prea multa. Nici eu nu-s adepta regulilor, si mai ales nu suport k cineva sa pape ceva bun langa mine si eu sa cant de foame. Spor la slabit
Ralluuk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2548 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2031 kcal/zi. Pentru a slăbi 5-8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1257 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat