View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 14 aug 2010, 17:46:14
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

Eu toata viata am auzit ca sunt grasa...sau nu neaparat grasa cat "dolofana", "plinuta", "pufoasa", "dezvoltata (asta pe la 14 ani)" etc. nu mi-a zis nimeni pe un ton frumos...toti mi-au zis-o mai mult asa, amuzati, pentru ca nu eram tocmai supraponderala dar aveam ceva kg in plus. Ma uitam in oglinda dar nu mi se parea ca as fi grasa...nu ma preocupa foarte tare pana prin clasa a 12-a de liceu.
In treacat imi mai amintea cate-un binevoitor ca ar fi bine sa slabesc...dar cam atat. Imi dadeam seama ca sunt cam dolofana cand mergeam la cumparaturi si nu imi gaseam haine pe masura....si vesnicele vanzatoare cu "nu avem masura dvs". Oarecum, nu vroiam sa accept ideea.
In primul an de facultate m-am ingrasat si mai mult. Aveam vreo 80 de kg. Am slabit cateva intr-o sesiune...apoi l-am cunoscut pe iubitul meu, mare amator de culturism. Atunci m-am apucat serios de slabit, cure si diete...si de atunci tot asta fac, evident, cu pauze.
Cum mi-ar fi placut sa mi se spuna...nu ma motiveaza deloc criticile negative, mai mult ma deprima ...mi-ar fi placut o formulare de genul : "ce bine ai arata daca ai slabi putin".
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat