Subiect: Jurnal Bzzz
View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 16:19:57
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Bzzz

Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Sii ca o fosta purtatoare de gastrita iti spun ca mincarea sanatoasa pe care ar trebui sa o consumam cu toatele e pansament pt stomac.Fara sucuri acidulate,prajeli,grasimi iar mie mi-au priit tare mult lactatele.Incearca si tu vezi daca te supara si daca da esti mai cistigata maninci sanatos si nici nu te mai doare stomacul
Sucuri acidulate nu mai beau de vreo 2 ani aproape deloc.. Fast food nici atat.. manac o data la jum de an... si aia cand chiar imi este pofta si manac putin nu exagerez.. prajeli din nou nu mananc... Daca imi fac o om leta o fac fara ulei in tigaie de teflon.. sau na nush exact dar fara ulei.. si cand mai vreau sa imi fac ceva pe ochi fac fara ulei.. in general..Daca nu te superi imi arati si mie cateva meniuri d'ale tale sa iau exemplu..Stiu ca am gresit de multe ori la categoria mancat dar de data asta chiar vreau sa fac sa fie ok..
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]