View Single Post
  #2903 (permalink)  
Vechi 13 dec 2017, 09:33:54
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Jurnal slabit orhidee

Hallo , draga mea ! Am fost pe aici zilele trecute si pe cand incepusem eu un mesaj a aparut sotul meu si hai ca tre sa plecam acum si nu ai timp de mesaje . Dar azi sefa mea mi-a scris ca sunt libera si ..... m-am intors Eu am slabit fara sa vreau si acum am 57 . si culmea am avut pe cineva in vizita care imi spunea "vai draga ce te-ai ingrasat " . Atat despre mine . Vad cu durere ca inca te lupti cu kg si ca mai rau ai ajuns sa numeri caloriile - Imi amintesc cat de greu era . Draga mea eu mananc cat pot si ce vreau eu (crud , cei drept) si ma simt excelent sunt slabuta iar ca bonus sunt plina de energie - am ajuns la faza in care dorm 5 ore si sunt plina de energie o zi intreaga . Daca as putea cu mare bucurie as slabi eu pt tine dar......
Iti doresc sa poti sa faci alegerile cele mai bune in ce priveste sanatatea ta si apoi si pt silueta ta . Pe youtube sunt niste filmulete super faine de la scoala de slabit unde explica de ce nu functioneaza pe termen lung numaratul de calorii .Poate iti faci timp sa te uiti .
Te pup dulce si ne mai scriem pe aici
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
adinico (16 ian 2018), orhidee (23 dec 2017)