View Single Post
  #2907 (permalink)  
Vechi 21 nov 2010, 10:59:55
roxy04's Avatar
roxy04 roxy04 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2010
Locaţie: Campulung-Arges, Germania
Vârsta: 32
Dieta: un stil de viata sanatos...
Date: 160cm, 101kg
Mesaje: 3.823
Aprecieri acordate: 94
Am fost apreciat(a) de 274 ori in 200 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)

Citat:
Anterior postat de sherpika Vezi mesajul
'neatza fetele frumoase!!!!



Am adus micul dejun la pat Desi crred ca toata lumea e in picioare de ceva timp Si eu m-am trezit devreme, ca a trebuit sa pregatesc micul dejun pentru toata gasca, de care am si scapat mai devreme un pic, ca au plecat la teatrul de papusi. In schimb, am terminat cu o tura de musafiri, au venit tovarasii rusi, la tura doi, inutil sa va spun ce fericire m-a cuprins Dar bine c-au venit, ca sa treaca
Irinucaaaaaa!!!! Doamne ajuta, iubita, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara, o bebita sanatoasa si orice ai nevoie, doar sa spui!
Fetele mele, mi-am castigat eu titlul de Mafalda? Eu si feelingurile astea, mai sa fie! Cat ma bucur!!!! Mamica Anuta, pupici la bebici si cei mari si cei mici! Alinush, o zi usoara si sa se termine repede! Roxylica, gata, te-am menajat ca au fost parintii acasa, ca esti mititica, dar gata! De azi te apuci de treaba! Si sa nu aud ca de maine, ca te pun la colt pe coji de nuca! Macar azi o tura de sport si papa light, da?
Elena, bine ai venit!
Si pentru toate fetele slabute si frumoase, sa aveti o duminica frumoasa in suflet (ca afara nu prea e), odihna placuta, sporuri la munci si va pupez cu drag!
am inteles asa o sa fac..chiar acum fac o supica pentru pranz dar nu stiu ce sa mai pun in eaam pus morcov ceapa ardei ma gandeam sa mai pun un cartof mic e ok...si verdeata o rosie de toate ce as mai putea pune in ea