View Single Post
  #293 (permalink)  
Vechi 31 mai 2010, 14:11:18
seandreea's Avatar
seandreea seandreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 96
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de MIRUTZA Vezi mesajul
Stiti ce ma debusoleaza pe mine cel mai tare....sa te tot abtii, de la una, de la alta....sa bei numa apa plata,cand toti in jurul tau beau suc....sa nu mananci...aia si ailalta,.....si cand te sui pe cantar...sa nu vezi nimik.

Poate daca ai vedea....un -500 g sau -1kg....ai fi mult mai fericita si asta te-ar ambitiona si mai tare....k stii ca te abtii, DAR MERITA!!! Sa ai un rezultat!

Pupici si spor la dat jos kilograme!!!
Poate totusi gresesti ceva. Nu neaparat grav, insa deajuns sa nu slabesti. de exemplu: lactatele infraneaza slabirea consumate in exces, fuctele la fel (1-2 pe zi ajung). Poti de asemenea sa retii apa daca mananci sarat (sau daca esti inainte de menstruatie). Cred ca mai sunt motive care duc la stationare, deci trebuie analizat meniul.
seandreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1969 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1195 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]