View Single Post
  #294 (permalink)  
Vechi 12 sep 2010, 14:02:38
Malaika's Avatar
Malaika Malaika este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Raw food
Date: 160cm, 87kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: O luna fara dulciuri!! Partea V (start 2 septembrie)

Hei fetelor! Cum va petreceti duminica? Eu am facut ceva curatenie, am gatit (mancare de mazare si fursecuri cu miere pentru maine).
Eu lucrez de-acasa, deci nu ajung des in medii in care mi se ofera bunatati, asa ca imi e mai usor. Pff, imi amintesc de facultate, cand mergeam cu colegii in cate-o fereastra sa mancam la mc; nu prea ma omor cu mancarea de acolo (sunt vegetariana), dar cartofii wedges erau asa buni, apoi bagam un shake care are cam 500 calorii... Vremuri triste Acum e mult mai bine, am mai mult control asupra a ce mananc si in timp am invatat si ce sa comand daca ies in oras; daca merg cu prietenii la o pizzerie, pot comanda o pizza vegetala mica, pe care nu e musai sa o si termin din farfurie sau niste paste cu sos de rosii. Au maxim 300 de calorii si sunt carbohidrati, deci tin de foame. Mai aleg si salate si le zic ce ingrediente sa nu adauge. E doar nevoie de putin exercitiu pana inveti sa zici "nu" inainte sa bagi mana in punga cu chipsuri, dar sunt sigura ca acum o sa te descurci!
__________________
I'm awesome!
Malaika, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2099 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1066 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat