View Single Post
  #2996 (permalink)  
Vechi 09 mar 2012, 00:41:39
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj IX)

Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul


Cami eu incerc sa fiu echilibrata , sa ma abtin , sa fiu responsabila. Asa cum ai spus si tu . Am citit pana mi s-au lungit creieri despre modul firesc de a te alimenta. Despre respectul de sine, despre a fi pozitiv dar din pacate exista zone gri cum le numesc eu cand nimic nu mai conteaza.Asta e .Mergem inainte si o sa ajungem sa trecem si linia de final...
Da scumpa eu stiu exact care e gustul acelor zone gri si de aceea inteleg atat de bine cum e cu rabdarea, cu intelegerea, cu senzatia de a asculta pe celalalt si a il imbarbata ca o sa fie bine..ca timpul la care adaugam un pic de efort si de rezistenta ..mentala va duce la obtinerea acelui tzel. Prin natura noastra a femeilor normale care sunt feminine si care plang la filme si carora li se umezesc ochii atunci cand aud de o tragedie (desi nu cunosc pe cel ce a fost in acea tragedie) suntem predispuse uneori zonelor gri!! Apoi..trecerea aia de la 35..38..la 40 Doamneeee ce mai complica situatiunea..

eiii hai ca sa vezi tu luna viitoare cum o sa ne plangem aici ca am facut greseli doar doua zile in luna!!!!!!! Sa vezi!! Garantez ca Aprilie asta nu ne mai joaca asa pe degete!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].