View Single Post
  #2999 (permalink)  
Vechi 09 mar 2012, 00:58:09
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj IX)

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Dy, sa incerci a fi un pic atenta cand apar perioadele gri. Eventual sa-ti scrii undeva. Eu am remarcat si luna trecuta si luna asta ca ma apuca exact cu o saptamana inainte de venriea ciclului. Deci..simptomele la mine se simt cam cu 7-8 zile inainte si pe langa durerile de sani si spate apare si acea nebunie crunta care nu mai face diferenta intre ce e ok si ce nu. Daca adaug la acestea si o veste proasta, sau o bucurie (nici nu mai conteaza...) atunci sunt in mood-ul perfect de perioada gri!!

Acum, ...am citit mult cum sa faci sa previi, sa faci ca aceste stari din cauza de PMS sa fie mai smooth, mai line, mai blande..mai putin ducatoare in "perioada gri"..si am aplicat ce am citit si anume: exercitii (pai fac de aproape 3 saptamani exercitii zi de zi de doua ori pe zi) si dieta..deci hellooooo invartit in jurul cozii sau cercul nesuferit pe car enu mai stii cum sa-l spargi!!! Asa spun ei.."aceia"..cercetatorii..ca daca nu mananci zahar nu mananci prostii si faci exercitii atunci PMS-ul nu te mai afecteaza atat de rau... ohh well..keep trying si o s avedem unde ajungem!!
Si comprimate cu ceva ce se numeste "Evening primrose oil", 2 pe zi.
Sorry ca ma bag.

Asta e:

Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]