Subiect: Slabute din US
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 06 iun 2010, 16:55:21
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute din US gasim?

Multumes pt incurajari!
Dar sa iti si raspund la intrebari. Fara sport nu cred ca as fi reusit sa dau jos cele 5 kg pt ca nu am tinut nicio dieta. Am incercat doar sa evit anumite mancarurile nesanatoase si dulciurile. La cele din urma tr sa recunosc - nu mi-a iesit. Sunt o pofticioasa la capitolul dulciuri. La mancarea in favoarea dulciurilor. Ai dreptate, aici sunt tentatiile f mari.
Ma duc la sala (banda si stepper) de 5 ori pe saptamana. Din pacate organismul se pare ca s-a obisnuit cu acet tip de exercitii, prin urmare de 3 zile am inceput sa fac si in casa cateva exercitii: abdomene, pt fesieri si picioare. Ma supara faptul ca nu slabesc unde am nevoie. Am o conformatie gem para. Am slabil la bust 5 cm, in tp ce de la solduli doar 2 cm (
Dieta...sincera sa fiu chiar ma gandeam ca de luni sa ma apuc si de asa ceva. Insa nu stiu daca voi reusi. Am mai avut incercari si toate au esuat. O sa studiez cateva tipuri de diete sa vad ce as putea urma. Nu sunt o fana a legumelor.
O sa mai incerc inca o data, sper sa si reusesc.
pupici >:d<
amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat