View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 05 oct 2010, 00:17:25
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Jurnal Georgeta53

Citat:
Anterior postat de georgeta53 Vezi mesajul
Am 57 de ani si 90 de kg. As vrea sa ajung cel putin la 70 kg. Sunt hotarata sa urmez regimul Montignac. Problema e ca am un stil de viata cam sedentar, dar mi-am cumparat bicicleta de camera iar din 21 octombrie voi merge la exercitii Pilates. Nu stiu daca imi vor folosi dar vreau sa incerc. As vrea o parere despre aceste exercitii Pilates. As avea nevoie de cateva sfaturi si referitor la regimul Montignac. Am citit mai multe carti ale lui Michel Montignac, dar niste sfaturi practice mi-ar prinde bine.De maine incep regimul, sper cu ajutorul vostru sa reusesc. Multumesc anticipat si succes celor care sunt la cura.
Buna Georgeta, bine ai venit printre noi!
Te astept in Gasca fetelor care tin montignac (gasesti un link catre aceasta la mine in semnatura). Sunt niste fete foarte dragute Noi ne postam in fiecare zi meniurile acolo ,ai putea sa iei niste idei de la noi! Si,dupa cum ti-a spus slabuta, viziteaza jurnalul Crissei! Toate avem multe de invatat de la ea.
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat