View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 04 dec 2010, 00:29:56
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: 90 kg la o varsta frageda (adolescenta)

Sonia,

Mai sus am copiat ce tocmai ii scrisesem unei alte slabute care este noua pe site. Sper sa citesti cu atentie si sa incerci sa pui in apricare sfaturile pe care i le-am scris si lui Vale.

Daca nu mananci carne, si nu bei lapte, incearca sa mananci iaurturi cu 0,1% grasime, salati multe salata de salata, salata asortata, salata de castraveti, mancaruri de mazare, supe cat de multe poti.

Sportul, este foarte important. Incet incet, totul se poate. NU exista NU POT, ci exista doar NU VREAU.

Daca reusesti 2 saptamani cu 15-30 minute pe zi de sport si sfaturile de mai sus s si cele pe care i le-am dat lui Vali, timp de 2 saptamani, eu cred ca e un mare pas spre o slabire sanatoasa. Si o obisnuinta in a sti ce e bun si ce nu e bun intr-o dieta.

Incearca sa iti calculezi greutatea ideala. sa iti faci un tiker personalizat cu cate kg ai la cate vrei sa ajungi. Si dupa aceste 2 saptamani de acomodare, o sa te mai sfatuiasca si celelalte slabute. Cu un regim nu drastic, pentru ca acela te face sa clachezi, ci un regim sarac in calorii dar bogat in fibre si vitamine. Sa mananci in jur de 1500kcal, acum la kg si inaltimea pe care o ai cum. Apoi sa tot scazi. Daca iti completezi datele, jos in dreapta iti va atata cate kcal trebuie sa ingeri pentru a slabi0,5kg pe saptamana dar si, daca iti pui un target, spre ex 4kg pe luna, iti va scrie cate calorii trebuie sa mananci pe zi, pentru a slabi 4 kg pe luna.

Cam multe informatii odata. Asa ca te las, deocamdata, nu te gandi ca ai scapat de mine.

Sper ca vei tine cont de sfaturile mele. Plus ca, poti sa scri in fiecare zi, in meniu ceea ce ai mancat, dar real. Ca daca scrii altceva decat ai mancat sau alte gramaje, nu ne minti pe noi, ca noi suntem aici sa ne ajutam unele pe altele sa impartasim experiente, te minti pe tine insati. Asa ca fi sincera cu tine. Si gandeste-te bine cat vrei sa slabesti, prin ce metode si ce motive ai.

Noapte buna. Te pup.
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]