Subiect: Jurnal AnnaIulia
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 16:10:19
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnnaIulia

Salut Anna si bun-venit!

Multi inainte pentru cei 30 de ani, sa traiesti si sa fii fericita si iubita! Parerea mea e ca nu slabesti tocmai din cauza ca mananci mancaruri care te baloneaza: legume, fructe, branzeturi (by the way, m-a amuzat ca ai pus tofu la branza). Toate aceste alimente sunt foarte importante dar -- si iti spun din experienta proprie, slabesti mai bine si mai frumos daca adaugi putini carbohidrati adevarati si scoti din salata, decat daca mananci numai mancaruri sarace la calorii. Vorba ceea, vacile au patru stomacuri ca sa se descurce cu rumegatul mancarii!

Ai spus ca nu te prea omori dupa carne. Hai sa facem un regim care sa se potriveasca cu tine, deci spune-ne: cat timp ai pentru gatit? Ce ingrediente iti place sa folosesti in mancare? Ce mancaruri iti place sa consumi? Daca ai o slabiciune in dieta (un aliment interzis pe care sa ti-l doresti cu disperare), care ar fi acela? Care e programul tau zilnic, cat te misti, si cand mananci?

Mai spune-ne si despre conditia ta fizica. Imi pare rau de accidentul de care ne spuneai, au ramas si sechele? Ai vreo restrictie in a face sport? Faci sport regulat si daca da, de care?

Abia astept sa te cunosc mai bine! Te imbratisez cu drag, bine ai venit si mult curaj!

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]