Subiect: Tarate de grau
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2011, 16:04:56
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Tarate de grau

Daca vrei sa slabesti si vrei sa folosesti taratele pentru tranzit (singurul beneficiu pe care-l stiu eu), parerea mea e sa faci efortul sa le consumi ca atare, in iaurt sau ceva similar. E chestiune de obisnuinta pana la urma, primele 2 zile le simti gustul, dupa care devine parte din rutina.
Eu iau de 2 ori pe zi (dimineata si seara) un amestec de iaurt cu tarate de grau, tarate de psyllium si seminte de in macinate, urmate de 2 pahare de apa, nu pot spune ca e ceva delicios, nu cred ca exista om caruia sa-i placa sa manance scoarta macinata, dar efectul e peste asteptari, si "bonusul" e ca e un amestec foarte satios, scap de foame cateva ore bune cu foarte putine calorii asimilabile.
Oricum le-ai lua, vezi ca trebuie sa te hidratezi foarte bine ca sa aiba efect , altfel nu faci decat sa-ti pui un "dop" in intestin si efectul e invers...
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat