Subiect: Jurnal Mishya
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 11:58:30
mika_me's Avatar
mika_me mika_me este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 162cm, 76.9kg
Mesaje: 6.209
Aprecieri acordate: 306
Am fost apreciat(a) de 1.091 ori in 480 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mishya

Buna mishya...am vazut ca avem aceeasi inaltime...si scopuri destul de apropiate
diferenta dintre noi e ca eu nu am fost niciodata vreo slabuta..probabil si din cauza constructiei mele, si a formelor voluptuoase pe care le-am avut mereu, chiar si cand faceam sport sustinut...
eu am 64 de kg momentan...am pornit de la 65..ceea ce acum nu e o mare realizare...
dar lasa-ma sa iti spun(si nu-mi face onoare) ca am reusit in sa ajung la un moment dat(tot cu ajutorul forumului de aici) la 58.7...cand ajunsesem la 60 incepusera sa fie schimbari..nu majore, dar erau..ma simteam altfel..chiar daca nu incepusera sa cada hainele de pe mine, ma simteam mai slabuta(plus ca unul altul imi spunea ca am mai slabit)..dar de la 60 la alea 58 si un pic...ce am dat jos nu a fost grasime, ci apa si masa musculara...le-am dat intr-un moment asa de disperare..am mancat foarte putin, pentru ca voiam sa ajung la alea 58 dintr-un naumit motiv(daca o sa ai rabdare sa imi citesti vreodata jurnalul, vei afla)-asta ca sa nu mai dezvolt subiectul si aici.
in vacanta am mancat ca o vacuta si nu am mai facut sport..deloc..iar evident ca kg de care scapasem s-au reintors...
mi-e ciuda..pentru ca daca as fi fost cumpatata, aveam sansa sa am acum chiar vreo 55 kg...dar asta e...
ceea ce am realizat insa e ca se poate..ca pot slabi...daca am vointa si ma abtin cat se poate de la ce e daunator pentru silueta!(spre deosebire de acum un an cand aveam impresia ca numai daca nu manac slabesc..si evident ca foamea nu o puteam face prea mult..slabeam un pic si ma reingrasam..si tot asa)
mika_me, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2237 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1720 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de mika_me; 28 ian 2010 at 12:01:53.