22 sep 2011, 00:33:17
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Uleiul de palmier in alimentatie
Nu am folosit dar nici nu as dori sa folosesc. Mai intai, am eliminat prajelile din alimentatia mea si daca prajesc ceva o fac cu un strop de ulei de masline sau floarea soarelui presat la rece.
De ingrasat sigur ingrasa, cauta-i proprietatile pe net si discerne singura din compozitia lui. Daca spui ca uleiul de floare nu e bun, poate ca te-ai referit la cel rafinat. Cauta sa gatesti simplu si sa folosesti uleiul presat la rece, crud in salate, indifernt de cantitate daca faci asocierile corecte
Observ ca ai slabit spectaculos, mi-ar placea sa stiu de ce iti trebuie sa mai slabesti, nu cunosc decat o meserie care ti-ar impune 50 de kile la 170 cm, dar poate chiar te pregatesti pentru ea sau o alta asemanatoare... Daca nu si doar vrei sa arati foarte slaba sa stii ca vei parea anorexica
Editez dupa ce ti-am citit meniul din 17 sept. si am parcurs cate calorii ti-ai notat in luna asta... mananci putin si necorespunzator cu nevoile organismului tau... Sper sa reconsideri dieta ta si sa o inlocuiesti cu un meniu sanatos, complet si care sa te pastreze sanatoasa si in forma maxima. Mi-e cel mai usor sa iti recomand dieta Montignac pentru ca o cunosc, dar poti alege tot asa de bine din forum si alte variante la fel de bune. Mult succes Aycha!
Ultima dată editat de Mihaela1006; 22 sep 2011 at 00:40:05.
Motiv: completare
|