View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 25 dec 2011, 23:43:53
sherpika's Avatar
sherpika sherpika este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 161cm, 92.6kg
Mesaje: 7.555
Aprecieri acordate: 13.670
Am fost apreciat(a) de 8.482 ori in 3.525 mesaje
Implicit Re: Paine low-carb din praf de gluten

Buna draguta!
Uite acum vad eu postul tau si-ti spun ca eu am mai folosit faina de gluten, in special in retete de paine in care folosesc faina integrala, cu continut scazut de gluten, pentru ca, de fapt, de asta se foloseste, sa ajute aluatul sa creasca. Reteta la care am folosit faina de gluten este aceasta:
1 1/4 cana apa calda
1 lingurita drojdie
3 cani faina integrala (din cate tin minte eu am folosit odata de grau si alta data de spelta)
3/4 cana faina de soia
1/4 cana faina de gluten
1 lingurita sare
2/3 cana ulei de masline
Eu folosesc masina de facut paine pentru framantat si dospit, apoi scot aluatul si-l modelez, il acopar si-l las sa mai creasca inca jumatate de ora, apoi pun la cuptor.
Sper sa-ti fie de ajutor
__________________


sherpika, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sherpika, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1870 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat