View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 22 feb 2010, 23:49:53
Nyx's Avatar
Nyx Nyx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Reggio Emilia, Italia
Vârsta: 36
Dieta: Dieta hipocalorica
Date: 170cm, 77.8kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal Nyx - Miresica in 2011

Am 23 de ani, si de cand ma tin minte, am tinut diete si am incercat tot ce exista pe lumea asta pentru a slabi.
De la 7 ani, la scoala am inceput intr-adevar sa sufar si sa ma simt aiurea fiind deja constienta de greutatea mea, diferita de cea a fetelor de aceeasi varsta cu mine. La 10 ani mi-au depistat o disfunctie a glandei tiroide, hipofunctia. Aceasta nu functiona destul de repede iar eu aveam sa iau in greutate chiar daca nu aveam sa pap mult.. Din pacate, eu eram o pofticioasa, si asa, fiind printesa tatei, papam tot ce imi vroia sufletelul.
In clasa 5-a aveam 65 de kg circa, la 1.65m. Eram mereu in centrul atentiei, datorita caracterului meu, solar.. poate si a simtului umorului .. nu stiu.. radeam impreuna cu ceilalti, faceam glume chiar si pe seama kg mele in plus, insa in tacere, acasa sufeream.
Mama mea a incercat sa caute solutii. Am incercat Herbalife, am incercat masaje cu un fel de sapun cu alge de mare.. Insa in tot acest rastimp, abia gaseam o clipa cand eram singura, bagam in gurita ceva, sandwichuri, dulciuri, etc. Deci, nici un rezultat, desigur.
Nu pot sa ma plang, am avut prieteni, chiar mai multi decat celelalte prietene ale mele, insa asa ca orice fata, cei care imi placeau mie mai mult, nu aveau ochi pentru mine.
Viata a luat asa o intorsatura, incat mama mea, din cauza situatiei noastre financiare, a trebuit sa plece in Italia, iar eu de la 14 pana la 17 ani am stat practic singurica. Deci, mancam tot ce era mai usor de pregatit.
(Am uitat sa spun ca sunt din Basarabia). Locuiam la tara, iar in timpul saptamanii locuiam la Chisinau in casuta noastra de acolo. Tata, insa, venea cand avea timp liber de la serviciu. Asa am ajuns ca in 2003 sa cantaresc 110 kg. Si in sfarsit la varsta de 17, mama a reusit sa ne aduca langa ea, in Italia.
In primul an, lociund aici, am ajuns la 95 de kg. Pur si simplu, ducand un mod sanatos de viata.
Urmatorul an, ciudat dar adevarat, l-am cunoscut pe logodnicul meu, pe net.. Era decembrie, si el imi vazuse decat poza pana la bust (alta nu postasem eu ) Eu fiind in Italia, el in Bucuresti. Dupa mai multe saptamani de chat, stabilisem sa ne vedem in vara, si poate sa putem si merge la mare.
:-O Aoleu!!! La mare?? Eu cu 95 de kg ale mele?? Doamne! ajuta-ma sa slabesc.. trebuia urgent sa fac ceva!

Si asa ca hotarasem eu sa ma apuc de treaba. De data asta serios..
Doar imi placea baiatul
Nyx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2065 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1548 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1032 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat