Subiect: Jurnal bluelf
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 07 apr 2012, 07:36:28
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal bluelf

Citat:
Anterior postat de bluelf Vezi mesajul
Buna dimineata.
Mami Claudia, nu mananc putin, adica chiar am grija sa iau mesele cum se cuvine, da daca nu am pofta de mancare seara, ce sa fac?
Saptamana asta s-a dus pe apa sambetei. Am papat niste fasole la inceputul saptamanii, m-am balonat urat de tot si mi-a tinut kilogramele pana acum. Vad ca eu cand sunt balonata, pun cam un kg jumate si el se duce treptat, pana cand stomacul meu revine la normal. Deci eu de la 62.1, am ajuns la 63.7, apoi 63.4, apoi 63, sper sa fiu pe 62 azi, inca sunt in pat si nu m-am cantarit. Oricum, nu am timp de jocuri din astea asa ca ar cam trebui sa am mai multa grija.
Apropo, Claudia, vad ca ai slabiiiiiit. BRAVO, BRAVO, BRAVO!! FELICITARI
Mami Claudia Buna asta! Imi place

Scumpa mea, si eu patesc sa ma balonez foarte repede, mai ales cand mananc carbo. Si eu am fost super balonata la inceputul saptamanii si cantarul nu a fost deloc prietenos cu mine..
Incearca sa bei ceai verde sau de soc sau de papadie si o lingura de seminte de in pe stomacul gol.. Semintele le poti lua cu iaurt sau le inghiti pur si simplu dupa care bei apa.. Psyllium-ul ajuta iar mult.

Dupa cum vezi sunt cu ochii pe tine ca pe butelie
Saru-mana ptr felicitari, sa zicem ca a fost ok saptamana asta, chiar azi dimineata m-am urcat pe cantar si imi arata 59.9 Dar nu ma bucur inca, mai astept pana sapt viitoare, sper sa nu o dau in bara in weekend sa ma inec ca tiganul la mal..

Sa ai un weekend minunat! Nu ai scris ce ai papat ieri
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]