View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 10 aug 2012, 16:27:38
kimberly's Avatar
kimberly kimberly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 aug 2012
Locaţie: Somewhere over the rainbow :), Romania
Dieta: Dieta hipocalorica
Date: 173cm, 85kg
Mesaje: 267
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 12 mesaje
Implicit Re: ♥ My way to happiness - Jurnal Kimberly

Citat:
Anterior postat de catubrrr Vezi mesajul
Buna Madalina!

Ce ma bucur ca am gasit pe cineva care vrea sa inceapa cam de cand vreau si eu. Eu m-am apucat de azi dar vreau sa fiu perseverenta si sa scriu tot ce mananc (asta mai mult de frica sa nu mananc ce nu trebuie). Iti voi spune si povestea mea: din aprilie am inceput sa mananc compulsiv asa ca la fiecare 2 saptamani slabesc ceva apoi in 2-3 zile le pun inapoi. Performanta am facut-o week-endul asta cand dupa ce am slabit 4 kg pana la 60 am reusit sa pun in 5 zile 6 kg pe mine....deci nu se mai poate...mancatul ca un somalez nu se mai accepta).

Am nevoie de o colega de suferinta, pentru ca eu informatii despre diete am cu duiumul, motivare mai greu asa ca poate ma tin dupa tine. Ce zici facem asta impreuna? Hugs

PS Lasa ca o luam noi din urma si pe Kardashian
heheheeee, sigur ca suntem colege de suferinta
__________________

Te poti simti singura, trista, dar niciodata invinsa. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi.
Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa !!!


Nu conteaza cat de multe greseli faci sau cat de lent progresezi, inca esti mai aproape de final decat toti cei care nu incearca !!!


kimberly, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2507 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1990 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]