View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 21 feb 2014, 16:02:33
serendipity9's Avatar
serendipity9 serendipity9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2014
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Date: 164cm, 72.7kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 18 mesaje
Implicit Re: Acesta este anul meu! - Jurnal Serendipity9

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
acum esti in clasa a 12-a, o sa afli la anatomie ca digestia zagarului e extrem de rapida, el ajunge in sange imediat, declanseaza secretia de insulina, si in maxim o ora ti-e foame iar (ma refer la iaurtul de la mic-dejun). in schimb digestia grasimilor e mult mai complexa, dar pot sa-ti spun ca minim 5 ore te simti satula daca masa respectiva contine grasimi. sigur, nu spun sa mananci cartofi prajiti, dar un ulei crud peste salate, grasimea din carne si lactate, semintele si nucile neprajite, toate iti vor aduce vitamine valoroase si ti se va face foame mult mai greu. de exemplu, o mana de nuci e o gustare mult mai buna decat un gref, care iti va face foame imediat. grefule potrivit de mancat cu juma de ora inainte de masa, stimuleaza secretia gastrica si ajuta digestia.
Am priceput, multumesc mult. Eu pana acum am slabit mai mult dupa ureche sau prin diferite regimuri asa ca nu le am neaparat cu mancatul corect, dar sunt aici sa invat si sa ma documentez.
serendipity9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]