View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 11 oct 2009, 19:05:08
mayadyz's Avatar
mayadyz mayadyz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 oct 2009
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 100kg
Mesaje: 827
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: de la capat...

Din cate stiu ceaiul verde este foarte bun in procesul de slabire. Are efect antioxidant - protejaza impotriva radicalilor liberi - care imbatranesc celulele. Reduce absotia lipidelor si glucidelor - deci ajuta la slabit.
Are si efect detoxifiant, elimini toxinele si totodata foarte multa din apa pe care corpul o retine in exces - unele persoane pot retine apa in exces, adica sa aive vreo 2 kilograme in plus, dar acestea de fapt sa nu fie grasime ci apa iar ceaiul verde ajuta la eliminarea acesteia. Si este foarte bun pentru sanatate. Plus ca are un efect tonic asupra intregului organism, deci e de bine. Are si ceva cofeina, deci bun pentru cine incearca sa se lase de cafea. Eu beau cam de 2 ani, imi place mult, neandulcit.
DAR ma refer la ceaiul preparat din frunze, pliculete nu acela cumparat sub forma de bautura racoritoare, care contine multe alte chestii nesanatoase.
__________________
"Love is in the air.........and it makes me fly so high........."
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...apat-1523.html
mayadyz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2293 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1776 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]