View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 14 oct 2009, 21:43:27
delx's Avatar
delx delx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2009
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: dieta hipocalorica - 1000-1200 cal
Date: 168cm, 89kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: A ajutat pe cineva dieta cu calculul caloriilor?

din nou eu...

voiam doar sa anunt ca nu am apucat sa ma mai cantaresc... dar am inceput mai serios cu miscarea. seara, cam 2-3 seri pe saptamana (stiu ca e putin dar fac si eu cand pot ce pot), imi iau cateaua si o fugaresc putin prin zona (vreo 10 minute). apoi la lucru in pauza cand ies, nu stau locului ca deobicei ci ma ridic pe varfuri si ma cobor intruna sau dau din picioare, vad eu, numai sa nu stau in loc (frigul de afara ma ajuta enorm ). la birou imi incord si relaxez muschii abdominali. acasa mai stau la tv si fac cateva abdomene. incerc deci pe cat posibil sa nu stau locului.

sunt in a 7-a saptamana de dieta... cu toate ca nu ma mai simt asa increzatoare, continui. cred ca poate mai am speranta pe undeva. zic sa nu ma dau batuta asa usor ca as fi de rasul curcii.

cu banii stau cam prost, voiam sa merg la sala cu o colega... poate pe viitor o sa stau mai bine si o sa merg si acolo.

am inceput sa imi iau masurile cam la 2-3 saptamani sa vad daca s-a schimbat ceva. abia am inceput deci nu am inca rezultate.

oricum, continuam...

noroc cu forumul, chiar daca nu tot timpul sunt citite mesajele mele, e bine sa le pot asterne undeva. va multumesc si o seara placuta.
delx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1124 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]