View Single Post
  #304 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 19:14:52
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Buna tuturor!
Mi-a luat ceva sa scriu in acest topic, dar iata-ma. Si eu am episoade compulsive cand ...nu mai are sens sa spun cat mananc: pana si un borcan de unt de arahide, 2 ciocolate, 300g stafide s.a.m.d. De 5 ani nu m-am mai atins se junk food, sucuri, orice porcarie din comert, de 6 luni fara zahar.
De 2 ani fac yoga. In ultimele 2 luni ma confrunt cu mancatul excesiv, de cand am avut prob. cu mutatul la Bucuresti, probleme cu colege de apartamant, s-au rezolvat, am slabit si dintr-o data am inceput sa mananc fara pofta sau foame macar.
Sunt o fiinta optimista, in afara faptului ca nu inteleg cum am reusit sa imi ating toate obiectivele in afara de acela de a slabii.
Sunt studenta la psihologie si mi-am identificat , cred, una dintre cauze - ma simt singura. Nu stiu de ce, familia ma sprijina mult, ma simt iubita de ei, insa nu sunt sociabila cu cei din jur. Poate e o legatura intre toate.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat