View Single Post
  #307 (permalink)  
Vechi 15 nov 2014, 07:28:49
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinnef

Nu as vrea sa plec si sper pana la urma nici sa nu plec , situata este cam aiurea si acum as prefera sa stau acasa . Am mai scris eu despre tipul pe care l-a ajutat sotul meu sa mearga la lucru si care ajuns acolo a inceput sa-i faca tot felul de sicane; azi s-a intors acasa si locuieste vis a vis de mine . Gandeste-te cu ce ganduri vine acasa daca acolo a incercat sa-i agite pe ceilalti colegi ai lor (care erau morti de beti ,singurii treji erau sotul meu si un alt prieten) vreo 7 barbati sa-l cheme pe al meu la un gratar si apoi sa-l bata mar . Sotul meu care era obosit de la lucru a lasat buletinul prietenului nostru(il avea la el pentru ai face xerox) si a plecat elegant de acolo dar ei l-au tot sunat sa vina inapoi si erau pregatiti de atac (detaliile le-a aflat ieri cand ei au plecat si prietenul nostru care a ramas si nu mai era amenintat a putut sa vorbeasca fara sa se mai teama )Domne de ce sunt instare unii si cand ma gandesc ca fetele lor care erau prietene cu a mea au mers cu noi in toate excursiile cu noi pe banii nostri , in fiecare weekend cu noi in Timisoara , cand nu aveau cafea : Vai Cory asa as bea o cafea dar nu mai am bani si atunci Cory sarea cu cafea sau leutzi si uite tot asa pana dragutul de sotul ei a scos coltii si am vazut ce soi sunt . Unde mai pui ca eu stiam ca ea minte de rupe si fura dar imi pazeam spatele tot timpul si stiam ca nu pot sa cred mai mult de 35-40% din ce spune ea , dar pe el tot timpul l-am respectat pentru ca nu l-am prea prins cu minciuna dar acum vad cat de adevarate sunt proverbele noastre romanesti "cine se aseamana se aduna " si mai sunt cateva pe aceasi tema . Daca acolo in tara straina a avut atata tupeu oare la ce ma pot astepta eu aici unde vorbeste limba , este acasa (pentru ca eu sunt venita in sat si nu cunosc pe aproape nimeni ) iar eu sunt o amarata de femeie ( si slabanoaga acum, inainte eram si eu o persoana cu greutate )cu doi copii din care una este o domnisoara super frumoasa (are niste forme de revista fica-mea de cand mananca raw)
Ma gandesc sa-mi mai cumpar vreo 2 caini (unul am ) unul in curtea din fata casei si unul in gradina , iar pe piticul meu sa-l iau in casa desi nu prea vreau caine in casa si par pe haine si peste tot
Numai Bunul Dumnezeu daca face vreo minune de dragul nostru ca altfel nu prea avem sanse la trai linistit pe aici .
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
Almara1 (18 mar 2016), butterfly30 (15 nov 2014), CCristina D (15 nov 2014), Michelina (15 nov 2014), Pasy (16 nov 2014), rozica1965 (16 nov 2014)