View Single Post
  #3089 (permalink)  
Vechi 27 iul 2011, 08:16:03
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Sunt foarte speriata,am o mare problema!Trrec peste buna dimineata si alte alea.....Azi trebuie sa merg la un control ginecologic pentru ca pe 15 mi-a venit menstruatia.Exact in ziua respectiva am luat prima pilula.Toate bune si frumoase.Am vazut in urmatoarele zilele ca mereu,pe chilot,ramane o pata maronie dar am zis ca asa se intampla mereu,pana trece de tot menstra.Pana ieri dupa ce am terminat de facut sport:am mers la baie si am gasit o pata mare de sangeCa si cand mi-ar fi venit iar ciclul.Si in dimineata asta la fel,am mers la baie si SURPRIZA!!Si ce e si mai surpriza e ca ma doare burta exact ca in perioada aia....Ce e de facut?Astept sa treaca si merg la medic sau merg azi chiar daca am sangerarea asta?Totusi nu se comporta ca o menstruatie,ca nu mereu pateaza....cand fac efort mult si cand ma ridic din pat,dimineata,vadCe ar putea fi?Sunt foarte speriata!
Nu e prea placut sa va scriu aici despre chestii din astea dar nu prea mi s-a intamplat asa ceva,mama e plecata si nu pot sa vb chiar acum cu ea sa ii cer parerea..ramaneti voi,ajutorul meu.
Ti-am zis ca la capitolul asta nu prea am experienta. Du-te la ginecolog cat mai repede. Chiar daca nu se poate uita(Desi ma indoiesc ca e o problema) iti poate explica posibilele cauze si iti poate sa zici ce si cum sa faci cu pilulele. Please, du-te la doctor!

Imi pare rau de concurs! Sa ma tii la curent cu ginecologul!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]