View Single Post
  #3098 (permalink)  
Vechi 01 iul 2010, 14:16:19
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de christala Vezi mesajul
NEATA FULGULE! ce usurare ca totul a iesit bine, sanatate multa iti doresc si sa se termine odata cosmarul asta
Mersi Crista ! Am scapat macar stau linistita sufleteste ! Din pacate cosmarul nu o sa se termine niciodata ,toata viata o sa fac tratamente ,analize...dar e bine si asa ! Cat timp sunt pe picioarele mele nu ma gandesc la nimic rau !
Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Se revarsa in mine un contrast de sentimente cand va citesc. Ma bucur ptr voi si vad ca se poate si-n acelasi timp ma posomorasc si mi se face rusine, simt asa o frustrare cand vad unde ma aflu eu Stiu ca fara efort nu se obtine nimic. Doar vroiam sa va zic cum ma simt si parca-mi vine sa ma ascund E ceva ciudat cu mine sau sunt normala ?
Nu ca tu vrei bataie rau ! Sper sa-ti vina mintea la cap si sa gandesti cum trebuie ca de nu diseara sunt la tine calare pe matura si vrajitoarea cea rea te bate la fundul gol pana iti vine mintea la cap ! O sa vina si randul tau ! Daca erai in locul meu ce mai faceai ? Eu ce ar trebui sa fac ? Cand intru mai pe seara sa te vad numai zambete pe aici ! Gandeste-te ca este ceva ce se poate rezolva !
Ieri am servit ceva dulce si de luni nu am mai facut sport, atat doar ca am mers mult pe jos.
Mersul pe jos este sanatos !
Nici eu
Normal ca nici tu ! Christa Ce ma bucur ca nu-s singura cu fructe azi
Aici niciodata nu o sa fii singura vezi nici ziua de fructe nu o ti singura !
Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Fulgule si eu sunt fericita odata cu tine ptr vestea buna ce-ai primit-o si sper sa simti ceva ameliorari ale durerilor cu kinetoterapia
Mersi Caro ! Si eu sper !
Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Carolina vezi ca pun taurul Fulgutei si pe tine...cum adica te rusinezi de tine.....ai incredere in tine si fi optimista de cate ori am scris eu in casuta,invatati sa ganditi pozitiv,invatati sa va bucurati de orice lucru marunt de fiecare rasarit de soare si nu uitati sa-i multumiti lui Dumnezeu pt.fiecare zi de viata......invastati slabutelor sa foti multumite in suflketul vostru ,nu lasati gandurile negative sa puna stapanire pe sufletul vostru...toate acestea le-am invatat si eu in timp pt.ca am vrut sa traiesc...si - i multumesc bunului Dumnezeu pt. fiecare zi din viata mea......
De asta te admir eu pe tine Angela ,imi place asa demult cum gandesti ,si eu la fel gandesc cu mici scapari cred ca gandirea pozitiva m-a ajutat cel mai mult !
Sper ca fetele sa tina cont de sfaturile tale ,eu daca le uit tu mi le aduci aminte mereu !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]