Subiect: Sexul si varsta
View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 12 mar 2010, 20:12:37
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Orgasm si punctul G

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Ca tot am vazut tema asta iarasi m-am gindit la mine am 19 ani si nush dc ma simt deja gata pt sex dar inca n-am intilnit nici un baiat caruia m-as darui,a fost unul cu care am vrut din toti dar n-am dus-o mult si parca mi-e frica ca sint prea mare si inca nimic n-am facut,mi-e rusine sa spun unui baiat ca sint virgina la 19 ani,mai ales ca la 19 ani deja nu ma mai uit la baietei mici dar ma atrag cei de peste 20 ani.Voi ce parere aveti? prietenile mele au facut-o deja si mi-au povestit ca cu cit mai mare esti cu atit mai dureros este.

desi nu are legatura cu pct G efectiv ..si Slabuta iar va muta subiectulcer scuze ca iti dam de munca atata

nu te mai stresa! te stresezi si tu cum ma stresam si eu prin clasa a 6a ca nu aveam prieten cand toate prietenele mele aveau

Sincer iti zic... si vreau sa ma consider o persoana cu destula experienta in aceasta problema... ai sa faci sex! don't worry !... si ai sa faci mult sex Toate la timpul lor... cum am zis-o si in alt mesaj... poate ai sa o faci cu un tip care l-ai cunoscut la o petrecere sau poate cu un tip cu care ai stat 4 ani... indiferent cu care incepi... nu trebuie neaparat sa ramai cu el... Eu, una, sunt contra "virgina pana in ziua nuntii!"... Cat de absurd!...Si daca nu te potrivesti sexual cu el??? Te duci sa te intinzi cu unu si cu altul sau singura in baie???? Si te duci la judecatorie sa zici domnule eu vreau divort ca nu ma f**e bine????!!!

Cu toate poate am visat la un mom dat sa ne casatorim cu cel cu care ne-am inceput viata sexuala...pentru ca noi, femeile, facem mai mult tam tam din sex si sexualitate decat barbatii asta e...asa suntem facute...n-ai ce-i face... DAR si cand acel barbat nu-i bun ptr tine...din x motive, chiar si sexual, nu inseamna ca trebuie sa ramai cu el ptr ca el te-a deflorat...la o adica daca esti asa obsedata de acel himen...du-te la doctor sa ti-l puna iar

Asa ca stai linistita scumpa...cand va veni timpul...o sa stii tu... ca nu te lasa hormonii sa te gandesti la altceva
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat