Subiect: Infometarea
View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 30 nov 2009, 17:18:09
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Infometarea

Fetelor,am trecut si eu prin infometare acum imi musc pumnii din cauza asta.Dupa infometare de o luna(mincam odata pe zi) m-am ingrasat pina la 74 Acum am zis ca ma informez macar si stind 24/24 la calculator ,vreau sa stiu tot cum functioneaza pina cind ma invat cum sa fac sa slabesc pe viata..
off si am si eu o prietena care de ani intregi se infometeaza/nu maninca dimineata niciodata si maninca odata in zi doar si inca alimente rele..Cit nu i-as lamuri cum e sistemul de slabire si metabolismul ea imi spune"vreau sfaturi de la cineva care a slabit si nu s-a ingrasat" .ZIce asta pt ca eu am slabit si apoi m-am ingrasat dar ei ii greu sa inteleaga din greselile mele.Sint zile in care se lauda ca nu a mincat nimic ca seara merge la disco.Si nu mai slabeste deloc dupa cite am observat.E mare si singura stie ce face.Cite ori am incercat sa ii explic oricum nu vrea sa ma asculte.Am zis ca deja imi caut de problemele mele si cind o sa ajung mai slaba ca ea si ma voi mentine asa sper ca atunci va intelege.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat