Subiect: Jurnal ancad26
View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 14 mar 2011, 23:40:55
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Jurnal ancad26

Buna seara tuturor ! nu ne-am mai vazut , auzit de mult caci am mai tot fost plecata pe acasa , ca problemele de sanatate ale bunicii nu s-au rezolvat inca. dar am revenit iar.

Azi dimineata pe cantar ca de obicei luni si surpriza sau nu dar aveam 114.7 deci mare lucru nu s-a intamplat sapt trecuta. M-am tinut eu tare de sport dar degeaba ca venira poftele premenstruale si si-a luat anca niste haribo si o ciocolata si niste Pims si uite asa ca de vineri cam asa a tinut-o pana ieri. Dar ieri duminica sperietura mare vai e luni miane ziua de cantarire si eu cum sa nu updatez acolo cateva sute de gram ??? of of ce am facut asa ca ieri mai rarut cu mancarea.

Asta e poftele premenstruale , batule-ar vina !! Si cum din dec nu am mai avut musafiri am recuperat.
Am o intrebare pt cine imi citeste jurnalul si pt moderatoare :

Inainte de intrebare ar trebui sa povestesc ceva eu din 2002 pana in 2005 am luat anticonceptional. am intrerup si brusc nu mi-a mai venit ciclul.
asa ca ma tot mers eu la un medic din oras de unde sunt de loc si mi-a tot da progesteron injectii, apoi dufaston si doar asa aveam si eu de 4-5 ori pe an ciclu. In 2007 am fost la endocrinologie la tg mures si dupa 2 sapt s-a confirmat ca nu am nimic doar ca sunt prea grasa si de aceea nu imi vien ciclul.
In 2009 am mers la Cluj la endo , spital analize toate posibile si imposibile si nimic sa slabesc si sa iau yasmine ca dupa 3 luni va fi ok. Asa am si facut am mai slbit putin 5 kg , am luat yasmine 3 luni apoi 6 luni a venit ciclul normal si iar pauza ...

asa ca in 2010 am luat de 4 ori duphaston 5 zile si doar asa ma reusit sa il urnesc .!! si venea ! La ginecolo au zis ca ovar stg polichistic si cam atat sa slabesc.

Voi v-ati confruntat cu stuatia asta? stiu ca poti avea asa ceva de la ingrasat dar pe termen asa lung?
multumesc de eventualele raspunsuri !!!
__________________
Jurnal Anculica http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...26-8248-2.html
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]