View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 18 ian 2012, 09:53:51
miras's Avatar
miras miras este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 50
Dieta: imi numar caloriile. hipocaloric.
Date: 168cm, 63.1kg
Mesaje: 1.367
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Austria

dorina, ai calculator de alimente pe slabute, foloseste l. fa ti un plan zilnic de hrana in avans orienteaza te dupa. la cate kile ai de dat jos indiferent ce faci si cum faci slabesti oricum. doar trebuie sa faci. si nu ti lua hrana de la gura. gandeste te ca ai nevoie de 1685 de calorii doar ca sa traiesti. incearca sa mananci pentru necesarul asta de calorii si cu calculatorul de pe slabute vezi cate calorii arzi pe zi. Calorii consumate - Calorii.Slabute.ro cu cat esti mai activa cu atat mai multe calorii arzi. in felul asta eviti ca dupa dieta sa te ingrasi inapoi si inveti sa fii super activa. bea multa apa si ceai verde. pe pariu ca slabesti fara nici o trauma. ai doar grija sa nu mananci alimente care sti ca nu sunt permise si alimentele sa fie pe cat posibil neprocesate.
ma gandesc sa revin la dieta, ieri seara mi a fost foame pe rupte, am pus o punga de 500 gr de conopida si broccoli congelat de la hofer, in wok cu 1 lingura de ulei si usturoi, suc de lamaie 1 lingura buna de seminte de in, pana s au incalzit legumele s au si inmuiat. am mancat de m am spart, a fost foarte gustos si la o socoteala in mare cred ca am avut maxim 400 calorii.
miras, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1605 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1088 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat