View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 18 mar 2012, 22:21:01
Roxalia's Avatar
Roxalia Roxalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Cum sa rezist tentatiilor?

Buna
Cred ca aceasta tema trebuie sa fie luata destul de serios.
Eu personal ma bucur de caracterul meu si de puterea de a spune - NU! lucrurilor,daca renunt...e pus punctul.Adica asa a fost inainte,acum cind reincep dieta imi este extrem de dificil sa spun nu,mai ales cind raminem noi 2 singuri...eu si frigiderul
Incerc din toate puterile sa ma stapinesc dar cedez.Ma apuc sa tin post...adica o saptamina sa consum doar legume.Acum o sa stiu ca nu am voie sa maninc lucruri intersize si din acest punct de vedere...dar la mine cel mai bine lucreaza metoda cu hainele...mereu imi doream sa port anumite haine pe care deobicei le evit din cauza problemelor cu silueta.Cind plec la shopping si vad ca nu intru in ceva sau imi este mica sau si mai rau...sta ingrozitor pe mine...imi trece gustul de toate nebuniile.
Si inca ceva ar fi si oamenii...ei ma inspira.Cind vad siluete frumoase ma inspir ca pot si eu sa ajung asa...sau unii oameni care ma motiveaza sa lucrez mai mult asupra mea...sau din alt punt de vedere oamenii-carora vreau sa le demonstrez ca pot si voi ajunge unde imi doresc.
__________________
I scream, you scream, we all scream to be SKINNY!

Roxalia, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Roxalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -7 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat