View Single Post
  #3118 (permalink)  
Vechi 11 feb 2019, 12:29:10
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Jurnal slabit orhidee

Hallo ! Salutare ! Salutare !
Este luni si cu rusine scriu ca nu am mai intrat pe aici deci raspund azi
Nu m-am gandit sa scriu (fiica mea scrie si m-a provocat si ea de cateva ori ) dar cine stie ce aduce ziua de maine
Sarea neagra este neagra si cand este macinata si o recunosti dupa puternicul miros de ou fiert , pe pachetul meu scria Kala Namak si in paranteza sare neagra , am cumparat-o de pe amazon .
Painitele se pot pune pe hartie de copt si pe calorifer sau se pot usca in cuptorul dat mic si cu usa partial deschisa .
Draga Maria pentru somn gasesti pe youtube o reteta minunata de : lapte de mac cu flori de lavanda ......imi ploua in gura doar cand ma gandesc .... o minune sau cum ziceau pe la masterchef "curcubeu pe cerul gurii"
Ah , si inca ceva : daca tot trebuie sa lucrezi asa mult de ce nu schimbi putin programul astfel incat corpul tau sa apuce sa se regenereze ? Adica vreau sa spun ca eu as schimba ordinea astfel : somn de la ora 21 la ora 3 si apoi baga soro cata munca te tine balamaua . Corpul nostru foloseste orele respective pentru regenerare si reconstructie iar tu tocmai atunci speri sa dai randament . Plus eu am observat ca daca imi este somn si ma culc putin peste zi (dorm aprox 30 min ) sunt plina de energie si lucrez muuuult mai cu spor decat daca aleg sa nu dorm si sa lucrez in continuare . Rar ma culc in dormitor la pranz ci aleg camera de zi cu al ei coltar pt acest somnic surt dar pufos .
Am inceput de azi sa tin un jurnal alimentar pentru ca sunt curioasa cum am sa evoluez si probabil ca voi salva meniurile pe slabute

Pupici si promit sa intru mai des pe la voi
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
adinico (11 feb 2019), lidiuta (11 feb 2019), nikytour (11 feb 2019), orhidee (11 feb 2019)