View Single Post
  #3124 (permalink)  
Vechi 25 aug 2011, 20:24:33
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Mai fetelor, eu acum vreo ora am aj acasa. Am fost toata ziua pe drumuri, am rezolvat cu doctorul, cu o rata, i-am trimis bani surorii mele, m-am pensat, am fost machiata gratuit intr-o parfumerie si am probat vreo ora pijamale pe care le-am gasit in super sconturi. Practic, cu 19 euro am 2 perechi de pantaloni, 2 bluze si un capot. Toate de vara ca pe aici e o caldura ametitoare.

De ce m-am aprovizionat? Pt ca medicul de azi mi-a spus ca daca era dupa el, de lui eram deja internata. Dar cum eu nu pot lipsi de acasa pana nu gasesc pe cineva sa ma inlocuiasca, luni am programare la un super medic in Genova, a decis sa astepte, poate ma internez in Genova.

Daca nu, miercurea viitoare il sun si el ma programeaza intr-un centru specializat din Pisa, la urgenta.
Care ar fi urgenta? Nu prea stiu, nu sunt in pericol de moarte, asta e clar, dar se pare ca situatia nu e deloc buna, totusi.

Va tin la curent.
Azi dimineata aveam deja 79 de kg., cu 20 mai mult decat la sfarsitul lui ianuarie. Si toata lumea, peste tot, mii-a cedat locul... de...cica sunt insarcinata... Arat ca in luna a sasea cu siguranta. Bine ca nu isi da nimeni seama ca eu de fapt sunt umflata ca un balon.

Va pup, mai stau un pic la un film si ma bag la somn. Sunt pur si simplu rupta de oboseala iar picioarele.... nu mai spun, ca nici nu le mai simt!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]