View Single Post
  #3134 (permalink)  
Vechi 03 ian 2011, 12:16:48
rawasi's Avatar
rawasi rawasi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 dec 2010
Locaţie: khoms, Libia
Vârsta: 49
Dieta: Dieta keto
Date: 168cm, 94kg
Mesaje: 87
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de hurducaciu Vezi mesajul
Buna seara si La multi ani 2011 si un An Nou Fericit la toata lumea.
Sunt noua pe acest forum si as avea nevoie de ajutor.Vreau sa va spun ca sunt cam grasuta si nu reusesc sa scap de kilogramele in plus ,cand incep o dieta intotdeauna apare ceva si nu reusesc sa o termin,sau nu sunt eu destul de motivata dar acuma as dori sa scap de kilogramele in plus pentru ca zic eu am o motivatie destul de puternica pe langa faptul ca vreu sa fiu mai sanatoasa si mai frumosa ca sa fie mandru sotul si fiica mea de mine ,in luna mai are fratele meu nunta si vreau sa arat foarte bine.
Buna si bine ai venit . La multi ani si tie si la mai putine kg; cu putina vointa vei reusi ia acest inceput de an ca un nou inceput de alimentatie sanatoasa si sigur vei reusi, trebuie putina disciplina si de urmat citeva reguli si poti minca de toate dar important este CAT, CUM SI CAND.
rawasi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1905 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1388 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 872 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]