Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #314 (permalink)  
Vechi 06 apr 2013, 08:42:45
emoduck's Avatar
emoduck emoduck este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 feb 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: personalizata - lacto-vegetariana
Date: 167cm, 126kg
Mesaje: 408
Aprecieri acordate: 71
Am fost apreciat(a) de 48 ori in 44 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Eu l-am luat direct fiert , la conserva, din Auchan. Nu mai stiu cat am dat pe el. Paine integrala de in o cumpar la la Kaufland.
eu am gasit nefiert si ma bate gandul sa-l fierb putin si apoi sa-l bag la cuptor cu ceva condimente
se pare ca am confundat painea, oh well.. si asta e buna e paine din faina integrala de secara cu seminte de in si e 7 ron pachetul de 500gr la DM

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Na, am ajuns si eu acasa. In drum spre prietenii mei, mi-am luat o pralina din aceea noua de la MIlka. Am vrut sa le gust cu o prietena. Acolo am baut un ceai verde si am mancat 2 napolitane mici. Apoi, m-a sunat un coleg care se muta la Cluj si dadea de baut. Cum era si managera mea p-acolo n-am putut sa beau alcool, dupa ce astazi ma invoise. Asa ca am baut o limonada cu fructe de padure. S-a inchis cafeneaua si am plecat in alt loc. Na, asa ceva credeam ca exista numa' in cluburile de dincolo. Sa stai la usa pana te lasa bodyguarzi sa intri. Na, si oamenii mei au pornit in alta parte, eu am venit acasa ca nu eram imbracata de iesit in oras si oricum maine de dimineata lucrez. Acum daca ma uit peste ce am mancat azi mi se pare ok. Puteam sa nu mananc napolitanele alea, dar nu-i bai!
Ma bag la somn! Noapte buna tuturor!
Important e ca te-ai simtit bine si ai papat doar cat ti-a fost pofta
emoduck, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2340 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1307 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]