View Single Post
  #3160 (permalink)  
Vechi 28 oct 2010, 18:10:40
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna seara fete dragi ! Emy am vazut ca ai comentat la poze ! Imi sta bine cu cornite nu ? Pup dulce si mersi ! Eu inca sunt la mamii si netul merge foarte prost o sa incerc sa va citesc si daca pot va si raspund ! O seara placuta va doresc daca nu mai vorbim,nu stiu cand ajung acasa la al meu,m-am cam saturat de nervi si stres,am crezut ca daca plec azi la mamii scap ,dar cumnata este acasa din nou de aseara si continua la fel,am de gand sa merg cu chirie cu al meu sa stam linistiti o perioada,acum depinde de ea i-am dat 3 zile de azi ,daca nu se schimba noi am plecat,intre timp caut pe net sa ne mutam ! Azi mi-au sunat telefoanele non-stop ,nici nu mai am baterie la ele.Ultima sansa care o are ,daca nu profita de ea ,este alegerea ei .Suntem toti cu nervii la pamant ! Sper sa se termine o data ! Va pup dulce si va multumesc ca va suportati
CE haioase sunt, Fulgut, da tie iti sta bine cu orice, chiar si cu coarne
Wow, asta chiar ca e veste traznet, auzi, sa plecati de acasa ca sa aveti liniste...Acum se vede daca tine la tine cumnata ta..poate se potolesteVeniti la mine iarna asta
Hai, nu pune la suflet, sa nu iti fie rau...azi ai mancat bine?

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Nu am ,e tot in Italia,dar sunteti identice,doar ca ea e foarte slaba ,are 45 de kg si 174 cm vrea sa se ingrase , si noi vrem sa slabim.Cantarul meu cel vechi arata prima data cand ma urcam pe el o greutate iar a doua cu 2-3 kg in minus ,dar nici aia nu era buna ,am incercat si cu cel nou acelasi lucru si imi da acelasi lucru ,doar ca mai putine decat celalalt ,de ce poate tu stii?
Moama, ce slaba e..ea nu are net, s aintre aici, ca sunt subiecte si cum s ate ingrasi
Ori nu sunt bune cantarele(poti verifica cantarind o sticla de apa de 2 l, daca iti arata 2 l inseamna ca e bun) si atunci inseamna ca ai tu variatii mari la kg..E posibil, ca sa iti arate cat mai corect trebuie sa te cantaresti mereu dimineata, la aceeasi ora, dupa ce ai fost la baie si ai golit bine intestinulCand esti in perioada ciclului e normal sa iti arate si cu 2-3 kg mai mult, din cauza ca te umfli, retii apa..Si daca mananci sarat se intampla acelasi lucru.
Incearca cu sticla, si pe urma cantereste-te vreo 2-3 zile la aceeasi ora, pe urma mai zi-mi..
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]