View Single Post
  #3192 (permalink)  
Vechi 14 aug 2011, 11:37:14
janyn's Avatar
janyn janyn este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 aug 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: dieta SB faza 2
Date: 167cm, 55kg
Mesaje: 124
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 2)

Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
Multumesc Eliza...inca mai slabesc rapid....sa ajung la 60 de kg nu pare greu dar de la 60 la 55...vai de mine...atunci incepe greul....astazi nu stiu ce am dar sunt foarte opitimista....ma gandesc ca poate ajung totusi cu usurinta si la 55 si apoi daca mai vreu sa mai dau jos pana la 50 sa imi fie mai greu...dar vedemmmm ma multumesc si cu 55kg.


mutumesc Janyn...eu cred ca esti balonata rau pt ca daca sp ca la haine se vede nu vad nici eu logica....mai ai rabdare si vezi ce se intampla.

Eu sunt pe acasa cu gaza cea mica...ne face de cap.
Azi dimineata m-am trezit cu o pofta de Tae-bo zis si facut,apoi stateam in fata oglinzi si ma uitam cum am inceput si eu sa arat mai om...parca sunt mai conturata....astept sfarsitul concursului sa vad diferenta la poze.Astazi nu stiu ce am dar sunt super happysi am un chef nebun de sport....cine stie de la ce o fi
foarte bine,tine-o tot asa.eu nu su ce am,cam incep sa ma descurajez cand vad ca nu mai coboara acul cantarului.....oricum,de renuntat,nu renunt,imi dorecsc prea mult sa arat cum spui tu"a om" la toamna,cand incep facultatea.
asa ca o sa mai continui cu faza 1 o saptamana,doua.si nici nu-mi va fii greu,pt ca deja m-am obisnuit cu acel meniu.nu am pofte de carbo,fructe sau dulciuri.doar ca mi se pare ca mananc putin mai mult si sunt sigura ca e de la perioada asta a lunii,care oricaum,va trece in cateva zile
janyn, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1976 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1459 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 168 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]