View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 21:32:06
yasemin's Avatar
yasemin yasemin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mar 2011
Locaţie: deva, Romania
Dieta: hipocalorica/hiperproteica
Date: 160cm, 55kg
Mesaje: 70
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal fit4life - unei antrenoare de fitness/aerobic

Salut yasemin! Nu stiu de cat timp te-ai apucat de sala, dar daca inteleg eu bine te gandesti sa cresti de la o sedinta pe zi (care banuiesc ca e in jur de 50 de minute) la 2 ore si jumatate? Daca da, mi se pare un pic cam brusca trecerea, o sa te epuizezi in cateva zile si nu o sa mai vrei sa vezi sala vreo saptamana. Daca chiar o ora ti se pare prea putin, incearca sa cresti durata treptat, gen o zi pe saptamana stai 2 ore iar in restul 1. Daca totul e ok in urmatoarea saptamana stai 2 zile 2 ore si tot asa. In rest pentru tonifiere ar trebui sa alternezi zilele de cardio cu cele de tonifiere. In nici un caz nu fa doar cardio, e nevoie si de pilates/body sculp/fitness. Daca ai posibilitate sa faci o zi cardio, o zi tonifiere si tot asa. Daca nu, merg si amestecate, decat nimic e ok si asa.

De o saptamana am inceput la sala, inainte faceam acasa exercitii dar nu e la fel...ritmul si durata..e mult mai bine la sala. Da, 50 min la aerobic si 1 ora jum la fitness..cam asa e. Iti multumesc mult pentru sfat si asa voi face :*:*
yasemin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2124 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1607 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 833 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]