View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 12 oct 2012, 09:58:36
mithril's Avatar
mithril mithril este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 ian 2012
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alaptare
Date: 160cm, 75kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Mithril-Slabirea lenta si sigura in alaptare

uauuuu... cum zboara zilele... Parca ieri am scris aici...si ma uit acum la data ultimului mesaj si vad ca au trecut ceva zile... cu dieta imi merge bine. Am data iar mult intr-o luna jos, cam 5 kg de s-a mirat si doamna doctor si m-a cam pus sa ma opresc zicand ca este suficient, dar am mai negociat o luna. Asa ca, fetelor, sunt pe ultima suta de dieta si sunt multumita ca am reusit sa slabesc atat de mult. Cand ma uit in urma nici nu imi aduc aminte cum s-au topit kg sau cum aratam inainte. De simtit, ma simt foarte bine, energica si chiar nu fac foamea cum presupun majoritatea dietelor. Singura problema este ca a venit iar sotul meu acasa de cateva zile si simt iar nevoia sa ma indop desi daca stau sa ma gandesc nu imi este foame. Trebuie neaparat sa gasesc o solutie la problema asta care cred ca este cam psihica. Noroc ca mananc la cantitate acum ca altfel cred ca m-as fi indopat , binenteles cu alimentele permise.
Zilele trecute mi-am cautat rochie pt un botez si desi acum pot proba cam orice model de rochie cu greu am gasit. Culmea este ca atunci cand nu se asaza mai nimic pe tine sunt o gramada de modele care iti fac cu ochiul si cand ai ce sa etalezi nu gasesti nimic... Asta este viata sau poate o fi toamna.... Spor la slabit, fetelor sau la mentinere in continuare. Eu raman pe pozitie
mithril, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2368 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1851 kcal/zi. Pentru a slăbi 1-2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2110 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]