View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 14 feb 2013, 15:35:04
otiliaa's Avatar
otiliaa otiliaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Firenze/, Italia
Vârsta: 39
Dieta: monti
Date: 160cm, 76kg
Mesaje: 1.375
Aprecieri acordate: 749
Am fost apreciat(a) de 786 ori in 414 mesaje
Implicit Re: Jurnal andreeansd

Citat:
Anterior postat de andreeansd Vezi mesajul
Hei drăguțo,

Mă bucur mult că mi-ai răspuns! Aveam nevoie de îndrumare, nu insist în direcția asta din încăpățânare, ci am nevoie de sfaturi de aceea mulțumesc din nou!

Eu aș mânca mai mult (nu îmi displace deloc ), mă încurc însă în ce trebuie și ce nu. Am două dragoste: lactatele și chestiile dulci. Nu doresc să fac exces.

Apoi, cu cina am o micuță problemă. Înainte mâncam fără interdicție indiferent de oră. Adică la 11, la 12, dacă eram trează și la 2 noaptea. Acum ajung acasă în jur de ora 19:50 - 20:00. Dacă e ok să mănânc atunci, accept „oferta” fără niciun comentariu. Îmi este destul de greu să îmi iau la serviciu și prânzul și cina, dar dacă nu merge și nu merge altfel - rezolvăm și așa.

Aștept un semn de la tine, draga mea.

O zi frumoasă să ai!

PS. Mi-am programat și meniul pentru mâine. Ce ai ajusta dacă ai fi în locul meu?
Ia sa vedem....la pranz daca ai pus si pieptul de pui e ok.la a 2-a gustare eu as manca doar unul din fructe si ciocolata + ceiutul.
Cat priveste cina sigur ca poti manca si la ora aceea,doar nu mergi la culcare dupa juma' de ora,nu?Ai putea sa mananci o salata de vinete cu masline sau salata verde cu rosii,masline,putina branza sau sunca;poti sa-ti faci 2 oua ochiuri cu salata sau muraturi,sau omleta cu ciuperci,sau poti sa-ti faci cu o zi inainte o mancarica cu linte sau naut sau de ce nu si fasole.astea din urma(linte,naut,fasole)sunt glucide bune.
Si supele sau ciorbele,fara cartofi si paste,sunt foarte ok...
Mesele mele sunt la ore fixe,8-8,30 mic dejun;12 pranz;pe le 16 o gustare;18-18,30 cina si daca mai am foame pe la 21 un fruct sau o cana de lapte,deci am 3 gustari si totusi slabesc.incet,incet o sa ai si tu rezultate!
__________________
Mananc pt a trai,nu traiesc pt a manca! jurnal plictisitor-http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...liaa-5785.html
otiliaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1934 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1417 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]