Subiect: Jurnal BianncaR
View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 23 feb 2013, 14:12:31
stefy2009's Avatar
stefy2009 stefy2009 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 apr 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 28
Dieta: South Beach
Date: 160cm, 56.5kg
Mesaje: 337
Aprecieri acordate: 63
Am fost apreciat(a) de 119 ori in 103 mesaje
Implicit Re: Jurnal BianncaR

Citat:
Anterior postat de BianncaR Vezi mesajul

Seminte de in am si folosesc..dar vreau sa le incerc pe cele Chia pentru ca am citit niste lucruuri wow despre ele + niste retete foarte interesante cum ar fi o budinca din ele..nu stiu de ce am o pasiune pentru mancarurile care au consistenta unei budinci

De la So Good au fost cel de soia cu vanilie si cel de orez. Acum presupun ca depinde si de gusturi..eu de exemplu nu prea am fost familiarizata cu gustul de soia, in sensul ca am mancat soia de vreo 2-3 ori pana acum, si de aceea probabil ca mi s-a parut si mai ciudat.

Anyway, mi-a venit o idee M-am gandit ca la sfarsitul fiecarei zile sa postez meniul meu in imagini cel putin pentru vreo 2 saptamani..asa ca experiment;poate in felul asta o sa reusesc sa ma tin de treaba. Planul e urmatorul: urmatoarele 30 de zile fara zahar, faina alba si mancat dupa ora 20. Sa vedem ce o sa iasa!

Buna ! Mi se pare foarte interesanta ideea cu postatul meniurilor in imagini O sa ne faci pofta pe aici , pe forum
In legatura cu renuntarea la zahar , sau faina , sau orice aliment eu nu sunt de acord...adica am incercat pe pielea mea. Am planuit si eu sa renunt la dulciuri 2 saptamani , dar dupa 7 zile deja am dat iama in ele . Asa ca nu iti recomand . Plus ca ogroaza de alimente dupa piata au zahar in componenta . chiar daca nu sunt dulciuri si este greu sa renunti dintr-o data la o groaza de chestii . Poti renunta la dulciurle rafinate ( biscuiti , napolitane , patiserie , cofetarie ) , dar niste cioco neagra , sau niste miere , sau o prajitura de casa din cand in cand eu zic ca nu face nici-un rau , mai ales ca suntem tinere si organismul nostru are nevoie de energie
Sper sa te mai gandesti si sa iei decizia cea mai buna
O zi frumoasa
__________________
Jurnal Stefy
stefy2009, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1224 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 708 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]